AANKOMENDE EVENTS

sep
28
ma
2020
EXPLORER SAFARI @ Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen
sep 28 @ 20:00 – 22:30

Afbeelding met algemene informatie Explorer Safari 28/9Tijdens deze Explorer Safari nemen we je mee op reis naar de wondere werelden van zelfbesturen, drank & drugs, hakken en het puberbrein. Allemaal zaken rechtstreeks uit het werkveld. Wissel jouw ideeën, aanpak en uitdagingen uit met andere begeleiders en kies twee workshops om mee aan de slag te gaan.

  • Zelfbesturen – hoe introduceer je zelfbesturen in jouw groep en hoe motiveer je Explorers om actief hiermee aan de gang te gaan?

  • Drank & drugs – welke stimulerende middelen zijn populair op dit moment en hoe signaleer je drank- en drugsgebruik bij jouw Explorers?

  • Puberbrein – hoe werkt het puberbrein en welk gedrag komt hier uit voort?

  • Met het bijltje hakken – een opfrisser: waar je moet ook alweer mee opletten als je aan de slag gaat met hakken?

Schrijf je meteen in via deze link naar Scouts Online.

Klik HIER voor meer informatie.

okt
16
vr
2020
EXPEDITIE JOTI @ Heel Limburg
okt 16 @ 20:11 – okt 17 @ 00:11

Expeditie Joti ’20 is een ONline spel voor scouts van 15 jaar en ouder waarbij je team- en scoutingskills op de proef worden gesteld. Je krijgt gedurende de avond te maken met verschillende uitdagingen. Crypto’s zijn cryptisch omschreven locaties en teamo’s zijn teamopdrachten in alle soorten en maten. Voeg daar nog een vleugje chaos aan toe samen met een flinke tijdsdruk en je hebt alle elementen voor een keiharde strijd waar elk jaar meer dan 1000 scouts aan deelnemen. Het team dat aan het einde van de speeltijd de meeste punten heeft, wint Expeditie Joti.

Expeditie Joti 2020 zal plaatsvinden op:
vrijdag 16 oktober 2020

Inschrijven kan heel de maand september via Scouts Online.
Er zijn 100 plekken beschikbaar voor teams. VOL = VOL

Klik HIER om 1 team in te schrijven
Klik HIER om meerdere teams in te schrijven

nov
14
za
2020
ST@F CHALLENGE @ Scouting René Höppener
nov 14 @ 13:00 – 19:00

Icoon Staf Challenge 2020ST@F CHALLENGE is een provinciale ledenactiviteit voor leiding van 17 jaar en ouder. Met deze activiteit brengen we SCOUTS uit alle windstreken van Limburg met elkaar in contact en stimuleren we de uitwisseling van kennis en vaardigheden van scoutingtechnieken.

Het thema van editie 2020 is ‘HEEL SCOUTING KOOKT|BAKT OP VUUR.’ Gedurende de middag worden deelnemers uitgedaagd hun kook- en bakkunsten op vuur met elkaar te delen in een gezellige dag met wedstrijdelement.

Deelnemende teams krijgen 3 uitdagende bak- & kookopdrachten. Deze gaan ze gedurende de middag bereiden. Hierbij is niet enkel het eindresultaat of de smaak van belang. We zien graag een diversiteit aan technieken en methodes waarmee gerechten bereid worden. Elk gerecht moet op een eigen tijdsslot ingeleverd worden bij de jury. Zij beoordelen sfeer, teamwork, smaak en kooktechniek. Kook en bak jij mee?

Klik HIER om in te schrijven
Klik HIER voor meer informatie

apr
10
za
2021
KIDSPARTY @ Nog onbekend
apr 10 @ 11:00 – 16:30
KIDSPARTY @ Nog onbekend

Zodra er meer nieuws bekend is over de locatie en de doorgang van het evenement, dan plaatsen we deze informatie hier.

Klik HIER voor meer informatie

apr
11
zo
2021
KIDSPARTY @ Nog onbekend
apr 11 @ 11:00 – 16:30
KIDSPARTY @ Nog onbekend

Zodra er meer nieuws bekend is over de locatie en de doorgang van het evenement, dan plaatsen we deze informatie hier.

Klik HIER voor meer informatie