Expeditie Joti ’21 “Verraad onder water” is een ON- & OFFline spel voor scouts van 15 jaar en ouder waarbij je team- en scoutingskills op de proef worden gesteld. Je krijgt gedurende de avond te maken met verschillende uitdagingen. Crypto’s zijn cryptisch omschreven locaties en teamo’s zijn teamopdrachten in alle soorten en maten. Voeg daar nog een vleugje chaos aan toe samen met een flinke tijdsdruk en je hebt alle elementen voor een keiharde strijd waar elk jaar meer dan 1000 scouts aan deelnemen. Het team dat aan het einde van de speeltijd de meeste punten heeft, wint Expeditie Joti.

Dit jaar nemen we je mee naar een heuse benderuzie. Vorm je eigen bende, kies een kant en ga op zoek naar de buit die door een vloek op de bodem van de Maas is terecht gekomen. Een team bestaat uit ongeveer 10 personen en is verdeeld in een auto- en thuisteam. Het autoteam gaat op jacht naar codewoorden en fysieke hints voor de locatie van de buit en het thuisteam ondersteunt dit door puzzels op te lossen en punten te scoren met doe-opdrachten.

Nieuwsgierig geworden? Als je je hebt ingeschreven ontvang je begin oktober alle informatie thuis.

Inschrijven kan heel de maand september via Scouts Online.

Klik HIER om 1 team in te schrijven
Klik HIER om meerdere teams in te schrijven

Kijk voor updates en de nieuwste informatie op onze Facebookpagina.

Expeditie Joti wordt mede mogelijk gemaakt door:

WANNEER?

Expeditie Joti LOCKDOWN ’20