Expeditie Joti ’22 “Back from the future” is een ON- & OFFline spel voor scouts van 15 jaar en ouder waarbij je team- en scoutingskills op de proef worden gesteld. Je krijgt gedurende de avond te maken met verschillende uitdagingen. Crypto’s zijn cryptisch omschreven locaties en teamo’s zijn teamopdrachten in alle soorten en maten. Voeg daar nog een vleugje chaos aan toe samen met een flinke tijdsdruk en je hebt alle elementen voor een keiharde strijd waar elk jaar meer dan 1000 scouts aan deelnemen. Het team dat aan het einde van de speeltijd de meeste punten heeft, wint Expeditie Joti.

De tijdlijn heeft dit jaar een flinke opdonder gehad. Onze timekeeper is erachter gekomen dat de geschiedenis niet langer in orde is en dat nu alles van de jaren 80, 90 en 00 dwars door onze tijd loopt. Ga jij met ons mee terug in de tijd om de timekeeper te helpen? Ben jij bereid om je flippo-, Pokémon- of spinnerverzameling weer boven water te halen? Hebben de eighties, nineties & zero’s geen geheimen voor je? Kijk jij niet op van termen zoals aerobics, punk, gabbers, rave of jumpen? Haal dan je fax, mail of sms boven water en schrijf een berichtje op MSN, Hyves of Facebook naar je groepsgenoten om een team te vormen voor Expeditie Joti’22 “Back from the future”.

Meld je team dan hieronder aan vanaf 1 september via Scouts Online. Als je je hebt ingeschreven ontvang je begin oktober alle informatie thuis.

Inschrijven kan tot en met 29 september via Scouts Online.

Klik HIER om 1 team in te schrijven
Klik HIER om meerdere teams in te schrijven

Kijk voor updates en de nieuwste informatie op onze Facebookpagina.

Expeditie Joti ’22 wordt mede mogelijk gemaakt door: