En toen was daar een tweede golf corona ~ met maatregelen.
Vanavond hebben we besloten om Expeditie Joti ’20 toch door te gaan – met enkele aanpassingen.
Dit betekend dat:

• Elke deelnemer vanuit THUIS speelt.
  • Wij het spel op dit moment aanpassen aan de nieuwe situatie.
  • Uiterlijk donderdagavond ontvangen teams en contactpersonen een update over deze ontwikkelingen.

Expeditie Joti ’20 is een ONline spel voor scouts van 15 jaar en ouder waarbij je team- en scoutingskills op de proef worden gesteld. Je krijgt gedurende de avond te maken met verschillende uitdagingen. Crypto’s zijn cryptisch omschreven locaties en teamo’s zijn teamopdrachten in alle soorten en maten. Voeg daar nog een vleugje chaos aan toe samen met een flinke tijdsdruk en je hebt alle elementen voor een keiharde strijd waar elk jaar meer dan 1000 scouts aan deelnemen. Het team dat aan het einde van de speeltijd de meeste punten heeft, wint Expeditie Joti.

Expeditie Joti 2020 zal plaatsvinden op:
vrijdag 16 oktober 2020
& gaat door met in achtneming van alle coronamaatregelen
Op 15 oktober zal de laatste informatie hierover naar de contactpersonen per e-mail verstuurd worden

Kosten voor deelname bedragen € 25,00 euro per TEAM voor leden en €45 euro per TEAM voor niet-leden* (*niet-leden zijn scoutinggroepen buiten Limburg en/of geen lid van Scouting).  De themabadge van dit jaar kost € 1,20 euro per stuk.

Inschrijven kan heel de maand september via Scouts Online.
Klik HIER om 1 team in te schrijven
Klik HIER om meerdere teams in te schrijven

Er zijn 100 plekken beschikbaar voor teams. Wees er snel bij om teleurstellingen te voorkomen. VOL = VOL

Kijk voor updates en de nieuwste informatie op onze Facebookpagina.

Expeditie Joti ’20 wordt mede mogelijk gemaakt door:

WANNEER?

UITLEG & INSTRUCTIE ’20 – ‘Er was eens…’