Interesse om als vrijwilliger mee te helpen?

Een superleuk speelfestijn voor bevers en welpen buiten in de natuur. Elk jaar in april organiseren we samen met IVN en JongNL dit knotsgekke weekend waarbij alle (Limburgse) jeugdverenigingen een dag naar keuze mogen deelnemen.

Laat je onderdompelen in te gekke buitenspellen, broodjes-bak-wedstrijden, verkleedpartijen, de charme van de altijd weer speciale locatie en nog veel meer. JongNL Limburg, Scouting Limburg en IVN Limburg verzorgen tal van natuur-, educatieve, creatieve en speelse activiteiten, zodat 1 dag op de KidsParty misschien wel te kort is. Neem de bus voor het echte schoolreisje-gevoel en jullie dag kan niet meer stuk. Lijkt jou dat wel wat, doe dan mee met jouw scouts met beperking, welpen- of bevergroep!

In 2022 gaan we er weer voor: een KidsParty op locatie!
Op 9 & 10 april vieren we ons jaarlijkse feestje in de Kasteeltuinen in Arcen. Klik op de data voor meer informatie over die dag.

Heb je trouwens het laatste nieuws al gehoord? De schat van koning Richard Leeuwenhart is, na heel lang zoeken, eindelijk gevonden! Het is een enorme kist met een groot slot op de voorkant. Het kan toch niet anders of daar zit iets waardevols in. Maar er is een probleem: de sleutel is kwijt. Hij heeft tot vlak voor de ontdekking van de schatkist in het speciale sleuteldoosje gelegen op een hele hoop zakdoeken, maar nu is hij op mysterieuze wijze verdwenen. Wie o wie heeft de sleutel gepakt? Aan meesterdief Robin Hood de taak om de dief te ontmaskeren, want wie weet nu beter hoe een dief zich gedraagt. Maar het terrein is te groot om alles en iedereen in de gaten te houden en daarom heeft hij jouw hulp nodig. Zoekt jouw groep mee naar de verdwenen sleutel?

2021 was anders dan andere jaren: we organiseerden de KidsParty-thuisblijfeditie!! Een compleet pakket met actieve en creatieve natuuractiviteiten aangevuld met online opdrachten en een luisterverhaal, zodat je in je eigen groep aan de slag kan met KidsParty. Ook ondersteun je natuurdetective Victor Vuurvlieg bij zijn missie en gaan je jeugdleden de strijd aan met de Bende van de Groene Hand. Alle materialen zijn zo gemaakt dat je ze kunt aanpassen aan je eigen groep. Interesse? We sturen de materialen graag naar je toe voor een klein prijsje. Stuur ons een e-mail voor meer informatie. Klik op de afbeelding met extra spellen 2021 om op de bijbehorende spelsite te komen.

Heb je vragen over de KidsParty? Stuur dan een bericht naar kidsparty@scoutinglimburg.nl

WANNEER?

apr
15
za
2023
11:00 KIDSPARTY @ Nog onbekend
KIDSPARTY @ Nog onbekend
apr 15 @ 11:00 – 16:30
KIDSPARTY @ Nog onbekend
Schrijf alvast deze datum in je agenda voor KidsParty 2023[...]
apr
16
zo
2023
11:00 KIDSPARTY @ Nog onbekend
KIDSPARTY @ Nog onbekend
apr 16 @ 11:00 – 16:30
KIDSPARTY @ Nog onbekend
Schrijf alvast deze datum in je agenda voor KidsParty 2023[...]
Thuisopdracht
Praktische informatie
Plattegrond KidsParty 2022
Klik op deze button om op de speciale spelsite van het KidsPartypakket te komen
Expeditie Joti
Terug naar het overzicht
Staf Challenge