Een superleuk speelfestijn voor bevers en welpen buiten in de natuur. Elk jaar in april organiseren we samen met IVN en JongNL dit knotsgekke weekend waarbij alle Limburgse jeugdverenigingen een dag naar keuze mogen deelnemen.

Laat je onderdompelen in te gekke buitenspellen, broodjes-bak-wedstrijden, verkleedpartijen, de charme van de altijd weer speciale locatie en nog veel meer. JongNL Limburg, Scouting Limburg en IVN Limburg verzorgen tal van natuur-, educatieve, creatieve en speelse activiteiten, zodat 1 dag op de KidsParty misschien wel te kort is. Neem de bus voor het echte schoolreisje-gevoel en jullie dag kan niet meer stuk. Lijkt jou dat wel wat, doe dan mee met jouw welpen- of bevergroep!

Dit jaar gaan we met Robin Hood op pad in de Kasteeltuinen Arcen. De inschrijving start op 15 februari en sluit op 15 maart. Meer informatie volgt snel.

WANNEER?

Thuisopdracht