Interesse om als vrijwilliger mee te helpen?

Een superleuk speelfestijn voor bevers en welpen buiten in de natuur. Elk jaar in april organiseren we samen met IVN en JongNL dit knotsgekke weekend waarbij alle (Limburgse) jeugdverenigingen een dag naar keuze mogen deelnemen.

Laat je onderdompelen in te gekke buitenspellen, broodjes-bak-wedstrijden, verkleedpartijen, de charme van de altijd weer speciale locatie en nog veel meer. JongNL Limburg, Scouting Limburg en IVN Limburg verzorgen tal van natuur-, educatieve, creatieve en speelse activiteiten, zodat 1 dag op de KidsParty misschien wel te kort is. Neem de bus voor het echte schoolreisje-gevoel en jullie dag kan niet meer stuk. Lijkt jou dat wel wat, doe dan mee met jouw scouts met beperking, welpen- of bevergroep!

In 2023 vieren we de tiende editie van KidsParty op 15 & 16 april. Houd onze social media en website in de gaten voor meer informatie en hoe we deze jubileumeditie samen gaan vieren. We kunnen wel al verklappen dat we dit speciale feest in GaiaZOO Kerkrade gaan vieren. Klik op de data voor de eerste informatie.

2021 was anders dan andere jaren: we organiseerden de KidsParty-thuisblijfeditie!! Een compleet pakket met actieve en creatieve natuuractiviteiten aangevuld met online opdrachten en een luisterverhaal, zodat je in je eigen groep aan de slag kan met KidsParty. Ook ondersteun je natuurdetective Victor Vuurvlieg bij zijn missie en gaan je jeugdleden de strijd aan met de Bende van de Groene Hand. Alle materialen zijn zo gemaakt dat je ze kunt aanpassen aan je eigen groep. Interesse? We sturen de materialen graag naar je toe voor een klein prijsje. Stuur ons een e-mail voor meer informatie. Klik op de afbeelding met extra spellen 2021 om op de bijbehorende spelsite te komen.

Heb je vragen over de KidsParty? Stuur dan een bericht naar kidsparty@scoutinglimburg.nl

WANNEER?

apr
15
za
2023
11:00 KIDSPARTY @ GaiaZOO
KIDSPARTY @ GaiaZOO
apr 15 @ 11:00 – 17:00
KIDSPARTY @ GaiaZOO
Inschrijven voor deze activiteit kan via Scouts Online vanaf 1[...]
apr
16
zo
2023
11:00 KIDSPARTY @ GaiaZOO
KIDSPARTY @ GaiaZOO
apr 16 @ 11:00 – 17:00
KIDSPARTY @ GaiaZOO
Inschrijven voor deze activiteit kan via Scouts Online vanaf 1[...]
Klik op deze button om op de speciale spelsite van het KidsPartypakket te komen
Expeditie Joti
Terug naar het overzicht
Staf Challenge