Interesse om als vrijwilliger mee te helpen?

Een superleuk speelfestijn voor bevers en welpen buiten in de natuur. Elk jaar in april organiseren we samen met IVN en JongNL dit knotsgekke weekend waarbij alle Limburgse jeugdverenigingen een dag naar keuze mogen deelnemen.

Laat je onderdompelen in te gekke buitenspellen, broodjes-bak-wedstrijden, verkleedpartijen, de charme van de altijd weer speciale locatie en nog veel meer. JongNL Limburg, Scouting Limburg en IVN Limburg verzorgen tal van natuur-, educatieve, creatieve en speelse activiteiten, zodat 1 dag op de KidsParty misschien wel te kort is. Neem de bus voor het echte schoolreisje-gevoel en jullie dag kan niet meer stuk. Lijkt jou dat wel wat, doe dan mee met jouw welpen- of bevergroep!

Op deze pagina vind je de laatste stand van zaken met betrekking tot het doorgaan van de KidsParty, de locatie en de praktische informatie. Mocht je vragen hierover hebben, stuur deze dan naar kidsparty@scoutinglimburg.nl

Thema 2020:
Heb je het laatste nieuws al gehoord? De schat van koning Richard Leeuwenhart is, na heel lang zoeken, eindelijk gevonden! Het is een enorme kist met een groot slot op de voorkant. Het kan toch niet anders of daar zit iets waardevols in. Maar er is een probleem: de sleutel is kwijt. Hij heeft tot vlak voor de ontdekking van de schatkist in het speciale sleuteldoosje gelegen op een hele hoop zakdoeken, maar nu is hij op mysterieuze wijze verdwenen. Wie o wie heeft de sleutel gepakt? Aan meesterdief Robin Hood de taak om de dief te ontmaskeren, want wie weet nu beter hoe een dief zich gedraagt. Maar het terrein is te groot om alles en iedereen in de gaten te houden en daarom heeft hij jouw hulp nodig. Zoekt jouw groep mee naar de verdwenen sleutel?

Kom helemaal in de Robin-Hood-sfeer door je groep voor te bereiden:

  • Lees de legende van Robin Hood voor tijdens een opkomst of in de bus

  • Kijk met je groep de tekenfilm van Disney

  • Ga aan de slag met de thuisopdracht

Laat je creativiteit de vrije loop!

WANNEER?

apr
10
za
2021
11:00 KIDSPARTY @ Nog onbekend
KIDSPARTY @ Nog onbekend
apr 10 @ 11:00 – 16:30
KIDSPARTY @ Nog onbekend
Zodra er meer nieuws bekend is over de locatie en[...]
apr
11
zo
2021
11:00 KIDSPARTY @ Nog onbekend
KIDSPARTY @ Nog onbekend
apr 11 @ 11:00 – 16:30
KIDSPARTY @ Nog onbekend
Zodra er meer nieuws bekend is over de locatie en[...]
Praktische informatie
Thuisopdracht
Voorbeeldbrief ouders busvervoer
Voorbeeldbrief ouders eigen vervoer
Expeditie Joti
Terug naar het overzicht
Staf Challenge