Wanneer:
9 mei 2022 @ 20:00 – 22:00
2022-05-09T20:00:00+02:00
2022-05-09T22:00:00+02:00
Waar:
Scouting St. Martinus Beek
Molensteeg 2
6191 KJ Beek
Kosten:
Gratis
Contact:
Myrthe Janssen

Tijdens deze Welpen Safari nemen we je mee op reis naar de wondere wereld van Welpen. Allemaal zaken die rechtstreeks uit het werkveld komen. Wissel jouw ideeën, aanpak en uitdagingen uit met andere begeleiders. De avond draait om gezellig, actief en creatief leren van elkaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt je tot en met 5 mei inschrijven.

In deze Welpen Safari komen de volgende thema’s aan bod:

  • Zomerkamplocatie
    Waar let je op als je een kampgebouw zoekt? Wat als je nu nog geen gebouw gevonden hebt? Is de tent dan een alternatief? Welke gebouwen zijn aan te raden? Samen wisselen we ervaringen en ideeën uit over alles wat komt kijken bij een kamplocatie.

  • Introductie jungleboek
    Speelt jouw groep al in de jungle? Zou je dit wel graag doen, maar weet je niet waar te beginnen? Volg dan onze introductie jungleboek. Met de tips en tricks van onze expert kun je op simpele wijze jungleboek beginnen in te zetten in jouw speltak.

  • Kaart en kompas
    Hoe kun je welpen spelenderwijs enthousiast maken voor routetechnieken zonder terug te vallen op de standaard kompasroos? Welke werkvormen kunnen je hierbij helpen? Onze expert geeft je tips, wisselt kennis en vaardigheden met je uit en laat je meteen een werkvorm ervaren.

Bij je inschrijving kun je twee van de bovenstaande thema’s kiezen waarmee jij zeker aan de slag wilt gedurende de avond.

Klik HIER om je in te schrijven

Klik hier voor meer informatie