Uitwisseling penningmeesters

Samen financieel gezond

Als je penningmeester bent bij een Scoutinggroep, dan komt daar tegenwoordig heel wat bij kijken. Kies je voor één gezamenlijke bankrekening of krijgt elke speltak een aparte rekening? Hoe houd je het gemakkelijkst de boekhoudingen van al die speltakken bij? Welke protocollen zijn er binnen jouw groep op het gebied van geld overmaken?

Allemaal vragen die spelen in de groep en waarvan het erg fijn is als je er eens met collega-penningmeesters over kunt sparren. Precies daarvoor is de uitwisselingsbijeenkomst voor penningmeesters bedoeld: samen kennis en ervaringen uitwisselen over alle financiële zaken waar jij mee te maken krijgt.

Op dit moment zijn we op korte termijn een nieuw penningmeesteroverleg aan het plannen. Dit zal als insteek de gevolgen van de energiecrisis voor jouw groep krijgen. Houd deze pagina en social media in de gaten voor meer informatie.

Deelnemen aan deze uitwisselingsbijeenkomst kan door een e-mail naar k.dubois@scoutinglimburg.nl te sturen met jouw naam en scoutinggroep.