Wanneer:
8 maart 2023 @ 20:00 – 22:15
2023-03-08T20:00:00+01:00
2023-03-08T22:15:00+01:00
Waar:
Scouting St. Jozef Sittard
Molenweg 63
Sittard
Kosten:
€52,50 per persoon
Contact:
Myrthe Janssen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook tijdens Scoutingactiviteiten kunnen grote en kleine ongelukken gebeuren. Het is belangrijk hierop voorbereid te zijn. Eerste hulp bij ongelukken (EHBO) is hulp die geboden kan worden in afwachting van professionele hulpverleners.

In deze herhalingsles EHBO deel 3 fris je jouw vaardigheden op om adequaat EHBO te kunnen verlenen bij kleine of grote (levensbedreigende) ongevallen. Je gaat aan de slag met:

  • Heeft kennis van eerste hulp aan een slachtoffer met een vergiftiging

  • Heeft kennis van eerste hulp aan een slachtoffer met pijn op de borstkas

  • Heeft kennis van eerste hulp aan een slachtoffer met een beroerte

  • Eerste Hulp bij dreigende flauwte

  • Eerste Hulp bij een mogelijk licht traumatisch hersenletsel (hersenschudding)

Deze training houdt rekening met de praktijk van Scouting aangezien de instructeur zelf jaren ervaring heeft met het jeugdwerk.

Bij goed gevolg wordt na je deelname aan alle vier de herhalingslessen jouw Rode Kruis certificaat EHBO verlengd. De enige voorwaarde tot deelname aan een herhalingsles is dan ook dat je al een eerdere EHBO cursus bij het Rode Kruis voltooid hebt de afgelopen twee jaar.

Deelnamekosten: € 52.50 euro p.p.
(Deze cursus wordt door veel zorgverzekeraars in het aanvullend pakket deels of volledig vergoed. Check jouw vergoeding op http://shop.rodekruis.nl/vergoeding-zorgverzekering).

Klik HIER om je in te schrijven
Klik HIER voor meer informatie