Wanneer:
11 mei 2019 @ 19:00 – 23:00
2019-05-11T19:00:00+02:00
2019-05-11T23:00:00+02:00
Waar:
Scouting st. Martinus Beek
Contact:
Myrthe Janssen

Een avontuurlijke reis speciaal voor begeleiding van Explorers.

De Explorer Safari is een uitwisseling van elkaars uitdagingen, aanpak, tips en inspirerende activiteiten. Alle onderwerpen komen vanuit het werkveld. De avond draait om gezellig, actief en creatief leren van elkaar. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Oorspronkelijk zou de Explorer Safari plaatsvinden op 11mei j.l. Deze datum bleek in veel agenda’s niet beschikbaar. Vandaar een nieuwe poging met 2 datumopties; 04 juni en/of 04november 2019.

Schrijf je HIER in

Je kunt deze avond 2 workshops kiezen die over de volgende uitwisselingsonderwerpen gaan:

  • Puber zijn – Ga d’r maar aan staan! Waar krijgen pubers van nu allemaal mee te maken?

  • Activiteitengebied identiteit – Hoe verwerk je dit onderdeel spelenderwijs in je programma?

  • Het organiseren van een ver-weg-kamp MET Explorers – Hoe krijg jij jouw Explorers gemotiveerd om een ver-weg-kamp op poten te zetten?

  • Lekker in je vel – Hoe kom je erachter hoe jouw Explorers zich voelen? En hoe ga je dan vervolgens het gesprek met ze hierover aan?

  • Verzoeknummers – Welke onderwerpen spelen bij jullie in de groep en wil je graag andermans ervaringen en ideeën over horen? Deel ze bij inschrijving en wij laten ze aan bod komen

Geef bij inschrijving aan welke workshop jouw eerste voorkeur heeft en kies de avond zelf je tweede workshop om te volgen.

We sluiten de avond af met een inspirerende spelactiviteit en dan blijft er nog genoeg tijd over om bij het kampvuur gezellig ervaringen uit te wisselen over alles wat nog ter sprake komt.

Voor meer achtergrondinformatie klik hier