Icoon Staf Challenge 2020

De Staf Challenge daagt je uit om een gave scoutingactiviteit te ondernemen met je mede-scouts. Laat zien wat jij met je team in huis hebt rondom een specifiek scoutingthema. Ben jij de beste outdoor cook die er is, loop jij een hike met gemak of kun jij onze uitdaging rondom primitief kamperen aan? Dan is de Staf Challenge iets voor jou.

Kookt jouw team het liefst heerlijke gerechten op houtvuur? Dan kun je ook dit jaar meedoen aan de Staf Challenge. Ditmaal hebben we geen centrale locatie waar we allemaal bijeenkomen, maar gaat ieder team zelf aan de slag bij zijn eigen gebouw. Je krijgt van ons op voorhand alle informatie, Challenges, ingredi├źnten en benodigdheden doorgestuurd en neemt het door het aanleveren van foto’s en filmpjes digitaal op tegen andere teams in Limburg.

Je kunt deelnemen met een team van maximaal 4 personen. Wees niet bang, je hoeft geen chefkok-status te hebben om mee te doen. Je team wordt beoordeeld op gezelligheid, uitvoering, teamwork en kooktechniek. Inspiratie voor je zomerkamp gegarandeerd.

Meer informatie volgt snel.

Wanneer?

Challenge 01 – 2019