In de Staf Challenge dagen we je uit om te laten zien wat jij in huis hebt op het gebied van één specifiek scoutingtechniek.
Voor 2021 is deze techniek ‘KOKEN|BAKKEN OP VUUR.’

In een sfeervolle entourage komen deelnemers bij elkaar voor mooie middag boordevol techniek, leuke contacten en (in dit geval) smakelijkheden. De STAF CHALLENGE heeft 3 elementen waar je aan kunt deelnemen. Jij kiest zelf waar je voorkeur ligt.
Je kunt deelnemen aan:

1. ‘DE CHALLENGE;’
    Een spannende en uitdagende wedstrijd ‘koken/bakken op vuur’ voor teams van max 3 personen. Uiteraard is er ook een onafhankelijke jury die de smakelijkheden en inzet van het team beoordeelt. Het winnend team mag rekenen op een mooie prijs.
  2.  ‘DE WORKSHOP;’
    Wil jij jouw kennis op het gebied van koken op vuur bijspijkeren? Dan kun je deelnemen aan een van de workshops.
  3. ‘KIJKEN KIJKEN NIET KOKEN;‘
    Wil jij vooral ideeën opdoen? Kom dan gerust een kijkje nemen.

Inspiratie, gezelligheid en nieuwe contacten gegarandeerd.

• wanneer:
    zaterdag 20 november 2021 van 13.00 – 18.00uur.
  • waar:
    omgeving Roermond.
  • kosten:
    € 5,- euro per persoon (workshop & bezoekers) of €10,- euro per team (challenge).
  • deelnemen:
    Inschrijven kan heel de maand oktober via het inschrijfformulier op Scouts Online.

Wanneer?

Kook-challenges editie 2019: