De Staf Challenge daagt je uit om een gave scoutingactiviteit te ondernemen met je mede-scouts. Laat zien wat jij met je team in huis hebt rondom een specifiek scoutingthema. Ben jij de beste outdoor cook die er is, loop jij een hike met gemak of kun jij onze uitdaging rondom primitief kamperen aan? Dan is de Staf Challenge iets voor jou.

“Heel Scouting bakt” is het thema van de Staf Challenge 2019. Is jouw team het beste in het outdoor koken en bakken van heerlijke gerechten? Ga dan onze uitdaging aan: 3 uitdagende bak- & kookopdrachten met verschillende outdoor cooking technieken onder toeziend oog van een vakkundige jury. Je kunt deelnemen met een team van maximaal 4 personen.

Wil jij deze dag gebruiken om je vuur-kook-vaardigheden aan te scherpen? Schrijf je dan in voor de workshop ‘koken op vuur.’ Kom je liever om sfeer te proeven, mee te smikkelen en ervaringen uit te wisselen? Ook dan ben je van harte welkom.

Inspiratie voor je zomerkamp gegarandeerd.
De kosten voor deelname bedragen €5 per persoon.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 november via scouts online.
Wil jij deelnemen? Schrijf je dan NÚ in via DEZE link.

Wanneer?

KidsParty