De Staf Challenge daagt je uit om een gave scoutingactiviteit te ondernemen met je mede-scouts. Laat zien wat jij met je team in huis hebt rondom een specifiek scoutingthema. Ben jij de beste outdoor cook die er is, loop jij een hike met gemak of kun jij onze uitdaging rondom primitief kamperen aan? Dan is de Staf Challenge iets voor jou.

“Heel Scouting bakt” is het thema van de Staf Challenge 2019. Is jouw team het beste in het outdoor koken en bakken van heerlijke gerechten? Ga dan onze uitdaging aan:
3 uitdagende bak- & kookopdrachten met verschillende outdoor cooking technieken onder toeziend oog van een vakkundige jury.

Als jij deze dag liever wil gebruiken om je vaardigheden wat aan te scherpen, kun je ook deelnemen aan workshops rondom outdoor cooking. Of kom je liever om mee te delen in de drukte en ervaringen uit te wisselen, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en zet de datum al in je agenda. Inspiratie voor je zomerkamp is gegarandeerd. De inschrijving start vanaf 1 april en je kunt meedoen met een team van tussen de 2 en 4 personen. De workshops zijn natuurlijk ook individueel voor in te schrijven. De kosten bedragen €5 per persoon.

Wanneer?

KidsParty