Een jubileum kan niet zonder feestje

In 2023 bestaat Scouting Limburg 50 jaar en dat laten we niet zomaar voorbijgaan. In het weekend van 10 & 11 juni 2023 zullen we een grootse activiteit opzetten voor alle speltakken in Roermond. Zet deze datum alvast in je agenda en zorg dat je straks deel uitmaakt van het meest fantastische evenement van Limburg!

Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen van ons feestjaar en zullen we je via deze pagina op de hoogte houden van alle stappen die we nemen en nog gaan nemen.

Op zaterdagavond 8 oktober houden we onze kick-off meeting voor iedereen die benieuwd is naar dit gave evenement. Je krijgt dan geheel vrijblijvend een eerste glimp van de plannen. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu HIER in voor deze kick-off bijeenkomst. Meer informatie volgt in de eerste week van oktober.

Wil jij deel uitmaken van de organisatie en alle jeugd- en stafleden van Limburg (en een deel erbuiten) een fantastisch weekend bezorgen? Schrijf je dan zeker in! Het maakt niet uit wat je precies kunt. We zijn op zoek naar allerlei mensen met verschillende vaardigheden voor de voorbereiding en uitvoering: denk bijvoorbeeld aan een razende reporter, logistiekwonder, sponsorzoeker of een creatieve spelorganisator. Niets is ons te gek!

Scouting in Limburg
Terug naar het overzicht
Scouting Nederland