Een jubileum kan niet zonder feestje

In 2023 bestaat Scouting Limburg 50 jaar en dat laten we niet zomaar voorbijgaan. In het weekend van 10 & 11 juni 2023 zullen we een grootse activiteit opzetten voor alle speltakken in Roermond. Zet deze datum alvast in je agenda en zorg dat je straks deel uitmaakt van het meest fantastische evenement van Limburg!

Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen van ons feestjaar en zullen we je via deze pagina op de hoogte houden van alle stappen die we nemen en nog gaan nemen.

Heb jij altijd al een bepaalde klus binnen Scouting willen doen en wil jij meehelpen om van deze activiteit een fantastisch succes te maken? Dan is nu je kans. We zijn op zoek naar allerlei mensen met verschillende vaardigheden voor de voorbereiding en uitvoering: denk bijvoorbeeld aan een razende reporter, grafisch vormgever, logistiekwonder, sponsorzoeker of een creatieve spelorganisator. Niets is ons te gek! Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Scouting in Limburg
    Scouting Nederland