Uitwisseling groeps- en praktijkbegeleiders

Regelmatig ontmoeten groeps- en praktijkbegeleiders elkaar in een speciale uitwisselingsbijeenkomst. Hierbij worden praktijkervaringen uitgewisseld aan de hand van onderwerpen of vragen die door de deelnemers zelf worden aangedragen. Meestal staat er voor het eerste uur één onderwerp of thema centraal.
Het is een gezellige en dynamische bijeenkomst waar jij als ervaren en minder ervaren groeps- of praktijkbegeleider de ruimte hebt om je ervaringen te delen, kennis op te doen en uit te wisselen. Gegarandeerd hoor je praktische tips waar jij in de praktijk mee vooruit kunt.

In verband met covid19 worden op dit moment alle uitwisselingsbijeenkomsten voor groeps- en praktijkbegeleider ONLINE gevoerd via ms-teams. Via deze koppeling kun je op de aangegeven datum online deelnemen.

Wil jij deelnemen?
Stuur dan jouw aanmelding per email aan: info@scoutinglimburg.nl o.v.v. je naam en emailadres.
Wij zorgen er dan voor dat je op de deelnemerslijst komt en al de benodigde informatie ontvangt.

Wanneer?

Tips & suggesties groeps- en praktijkbegeleiders
Speltak Safari
Uitwisseling leiding BE-scouts