Tips voor veilig vrijwilligerswerk in de natuur

NATUURWERKDAG

Bij Scouting ben je bezig in en met natuur. Je leert respect te hebben voor natuur en milieu. Een mooi voorbeeld van het meewerken aan natuurbehoud is de Landelijke Natuurwerkdag in het eerste weekend van november. Ieder jaar steken vele Scouts op deze dag de handen uit de mouwen.

Gedurende het jaar wordt meer en meer bekend waar de plekken zijn waar gewerkt gaat worden. Houd hiervoor de website www.natuurwerkdag.nl in de gaten. Mocht jezelf een goede plek weten, dan kun je bij IKL Limburg terecht om hem aan te melden.

In samenwerking met IKL Limburg bieden wij de NATUURWERKBADGE aan:

De natuurwerkdagbadge bestaat uit vier delen. Ieder jaar dat je deelneemt kun je voor een bedrag van €1,25 één van de vier onderdelen van de badge kopen. Als je het vijfde jaar weer mee doet, krijg je de unieke Scouting Limburg Natuurwerkdagbadge van ons cadeau!

Bevrijdingsfestival Limburg
RespectOn