KAMP Experience2019-01-12T13:47:50+00:00

Een fantastische kampervaring voor jezelf en anderen ontwikkelen

Het zomerkamp is hét hoogtepunt in het jaar. Niet alleen wordt hiermee het jaar afgesloten, ook krijg je de gelegenheid om langere tijd met de jeugdleden op pad te gaan en grootse avonturen te beleven. Maar… hoe zorg je er nu voor dat je zomerkamp het hoogtepunt van het jaar wordt?
Of voorkom je dat er onvoorziene zaken gebeuren waardoor het misschien wel een dieptepunt gaat worden?

De oplossing hiervoor is de KAMP Experience.

Tijdens de KAMP Experience bieden we je de gelegenheid om samen met andere deelnemers en trainers te werken aan jouw persoonlijke kennis en vaardigheden die nodig zijn om verantwoord een geweldig Scoutingkamp te organiseren en te begeleiden. We gaan er hierbij vanuit dat je al enige ervaring en voorkennis hebt.

De inhoud van de KAMP Experience wordt op maat gesneden naar de (ontwikkel)behoeften van de deelnemers. Vooraf wordt dan ook aan jou gevraagd waarin JIJ je wil ontwikkelen. De trainers zullen je vooral begeleiden en ondersteunen en vooral NIET gaan vertellen HOE of WAT je moet doen.

Aan het eind van de KAMP Experience:

• Heb je antwoord op al je kampvragen.

• Heb je stappen gezet in jouw ontwikkeling.

• Heb je zicht op de succesfactoren van jouw kamp.

• Heb je 101 ideeën en suggesties voor jouw kamp.

• Heb je nieuwe scouts leren kennen.

• Heb je een geweldig weekend gehad.

• Heb je zicht op jouw leidersrol en verantwoordelijkheden op kamp.

Wanneer?

Voorwaarden tot deelname