WE KOMEN NAAR JE TOE – KOMEND SEIZOEN!!

Het is tijd om het anders te doen. Dat weet we, dat voelen we en mee en mee proberen we iets nieuws.
In 2022 komen we graag op bezoek in jouw groep. Een plan waarmee Scouting Limburg op een andere manier in contact wil komen met de Limburgse vrijwilligers, leden en groepen. Een persoonlijk bezoek waarin we vooral benieuwd zijn naar wat jouw groep bezighoudt. Elke groep heeft een eigen verhaal, cultuur, gebruiken en aanpak. Wij horen graag het jouwe. Waar loop je tegenaan, wat gaat er goed, wat kan beter en op welke manier kan Scouting Limburg hier, nu al of in de toekomst, misschien iets aan bijdragen. Waar nodig beantwoorden we graag je vragen en geven we een toelichting over het aanbod en werkwijze van Scouting Limburg.

WIE, WAT, WAAR, WANNEER & HOE:
We komen met twee (max. drie) personen bij jouw groep  op bezoek, voor een gesprek van ongeveer twee uur op een moment dat jullie uitkomt. Hierbij spreken we het liefst een afspiegeling van de groep van zowel bestuursleden als leiding (ca. 5 personen). De gesprekken voeren we bij voorkeur op locatie, maar online is zeker een mogelijkheid.

Heb jij nu al interesse om een groepsbezoek te plannen? Of een vraag?
Neem dan contact op met Scouting Limburg via 06-40053520 of info@scoutinglimburg.nl