Door een vriendin met een heel scoutingverleden ben ik als vrijwilliger bij Scouting Limburg terecht gekomen. Omdat ik wel houd van een beetje puzzelen en door mijn achtergrond bij (helaas opgeheven) jongerenvereniging Zibbith dacht zij dat ik wel geschikt zou zijn om Expeditie Joti mee te organiseren.
Dit jaar voor mij de vuurdoop waarin ik naast het herleven van oude herinneringen ook nieuwe ervaringen heb opgedaan. Een leuk team met goede ideeën en een soms nog betere uitvoering zorgden ervoor dat ik me zeer welkom voelde. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik in het begin wel onder de indruk was van alles wat zij konden (o.a. op computergebied en organisatietalent) en ik niet. Dit was wel even anders dan ik vanuit het verleden gewend was.
Na deze voor mij eerste Expeditie kan ik zeggen dat het even puzzelen was om het hele spel te doorgronden maar dat maakt het des te leuker om het volgend jaar weer te organiseren. Voor de schermen zullen jullie mij niet snel zien maar ik hoop dat ik nog een hele tijd achter de schermen mee kan organiseren.
Groetjes Carmen Jacobs