Wanneer:
Nog onbekend
Contact:
Myrthe Janssen

In 2023 bestaat Scouting Limburg 50 jaar en dat laten we niet zomaar voorbijgaan. In het weekend van 10 & 11 juni 2023 zullen we een grootse activiteit opzetten voor bevers, welpen, scouts en explorers in Roermond. Zet deze datum alvast in je agenda en zorg dat je straks deel uitmaakt van het meest fantastische evenement van Limburg!

Op de zaterdag 10 juni zullen alle speltakken in de binnenstad van Roermond te vinden zijn en we hopen bij voldoende animo voor de scouts en explorers aansluitend een overnachting met programma op zondag 11 juni aan te bieden.

Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen van ons feestjaar en zullen we je via deze pagina op de hoogte houden van alle stappen die we nemen en nog gaan nemen.

Wil jij deel uitmaken van de organisatie en alle jeugd- en stafleden van Limburg (en een deel erbuiten) een fantastisch weekend bezorgen? Laat ons dit weten door een e-mail naar info@scoutinglimburg.nl te sturen. Het maakt niet uit wat je precies kunt. We zijn op zoek naar allerlei mensen met verschillende vaardigheden voor de voorbereiding en uitvoering: denk bijvoorbeeld aan een razende reporter, logistiekwonder, sponsorzoeker of een creatieve spelorganisator. Niets is ons te gek! Op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van de teams.