DSC04264
DSC04268
DSC04314
DSC04328
DSC04341
DSC04350
P1010070
slid1-1
untitled-1-01
untitled-1-02
untitled-1-03
untitled-1-04
untitled-1-05
untitled-1-07
untitled-1-08
untitled-1-09
untitled-1-10
Welpen aan het roer

Stel je vóór; Marianne

mariannIk ben:
Marianne Richter, 38 jaar oud en woonachtig in Grevenbicht. Ik woon samen met mijn partner Marco en ben trotse moeder van 3 kinderen. Milou (6), Madelon (4) en Tobias (2). Mijn hobby's zijn: koken voor veel mensen, tuinieren en lekker genieten van mijn gezin.
 

Mijn functie(s) bij Scouting Limburg:
Ik ben aan de slag als teamleider / consulent op het Steunpunt in Sittard (SSL). Zoals al gezegd ben ik parttime werkzaam als teamleider en consulent binnen het Scouting Steunpunt Limburg. Ik houd me bezig met een aantal projecten. Daarnaast houd ik me bezig met het beleid en de dagelijkse gang van zaken op het Steunpunt en heb regelmatig overleg met het Dagelijks Bestuur.
 

Mijn ambitie in Scouting:
Ik hoop het Steunpunt naar een (nog) professioneler niveau te kunnen tillen samen met een team van hele enthousiaste en betrokken collega's.


Mijn motto: 
Binnen Scouting staan zelfstandigheid en samenwerken centraal. Dit is iets wat eigenlijk iedereen mee zou moeten krijgen in zijn of haar leven. Het samen bezig zijn met elkaar in een mooie omgeving was toen (en nu nog) onbetaalbaar !


Mijn Scouting ervaring:
Zelf heb ik een blauwe maandag ooit lid geweest van Scouting. Dat heeft niet lang geduurd omdat de hockeysport in beeld kwam.


Mijn beroep:
Ik ben van oorsprong leerkracht speciaal basisonderwijs, heb daarbij de opleiding schoolleider en orthopedagogiek gevolgd en heb 8 jaar voor de klas gestaan. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar de commerciële wereld waar ik als accountmanager onderwijs heb gewerkt.

 

 

Nieuws

Stel je voor : Scouting Maastricht-West

Stel je voor : Scouting Maastricht-West

Naam Scoutinggroep: Scouting Maastricht-West

Opgericht in: 2017

Aantal leden: om en nabi.. 

Lees meer

Expeditie Joti mogelijk gemaakt door

Expeditie Joti mogelijk gemaakt door

Op deze plek bedanken we alle deelnemers, medewerkers en niet te vergeten de sponsoren van.. 

Lees meer

MEER NIEUWS